Over Serge Simonart

Serge Simonart is schrijver en journalist. Hij debuteerde met de liefdesroman 'Een medaille van vlees en bloed' (2014), publiceerde zes non-fictieboeken en vele artikels in tal van binnen- en buitenlandse bladen, waaronder Humo. Voor Klara maakte hij programma’s over onder andere Charles Dickens en een negendelige serie over Venetië. Onlangs bracht hij 'Het leven en hoe het te leiden' uit.

Recentste boek

Het leven en hoe het te leiden

Het leven is geen generale repetitie. Er zijn geen herkansingen. Als de schepper zijn werk beter had gedaan, dan zou de mens volleerd ter wereld komen. Maar dat is niet zo: je groeit op, en net als je het leven eindelijk begrijpt en klaar bent om eraan te beginnen… dan ga je dood. Het leven is een ontdekkingsreis vol dwaalsporen. Nu meer dan ooit. Want de voorbije decennia is alles alleen maar complexer geworden. Je kunt dus maar beter voorbereid zijn. Vandaar dit boek, een hors-concours college over hoe je in dit stormachtige tijdvak het onderste uit de kan kunt halen. Dit werk biedt raad over de wereld van vandaag en morgen. Het biedt inzichten voor een geslaagd leven op vlak van werk, functioneren in de maatschappij, relaties, levensvisie, ondernemen, ouder worden, vriendschap… Je krijgt honderden nuttige tips om het strijdtoneel dat de wereld is te betreden. Het is een leidraad geschreven door een ervaringsdeskundige die de voorbije zestig jaar heeft nagedacht, gelezen, geluisterd, gereisd, bekeken, beleefd, geïncasseerd en ontdekt. En nu geeft hij door wat hij geleerd heeft. Doe er uw voordeel mee. Plunder zijn levenservaring en stoot u niet aan dezelfde stenen.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Serge Simonart

Serge Simonart signeert

6/11/2021

14:30

Een signeersessie door journalist en auteur Serge Simonart van zijn inspirerende boek 'Het leven en hoe het te leiden'.

Bekijk details

Serge Simonart vertelt over 'Het leven en hoe het te leiden'

6/11/2021

12:30

Een lezing van journalist en auteur Serge Simonart over hoe je een geslaagd leven kan leiden in het huidige stormachtige tijdperk.

Bekijk details