Over Rhea Cecile

Rhea Cecile is een nieuwe stem, met een oude ziel, binnen het poëzielandschap. Via haar Instagramaccount creëert ze een groeiende community waarbij taal, beeld en typografie verweven worden met rake en verbindende inhoud. Een steeds groter publiek weet deze vorm van poëzie goed te smaken. In oktober debuteerde Cecile met haar dichtbundel 'Voor mijn medemens'.

Recentste boek

Voor mijn medemens

In haar debuutbundel bewondert, verguist, besnuffelt en bezingt dichteres Rhea Cecile haar medemens. De bundel werd een ode met af en toe wat schaduwzijde maar vooral een kleinood dat tracht tegenwicht te bieden. In een samenleving waar alles snel gaat, brengt deze bundel traagheid en verstilling. "Haar strofen zijn niet gedrenkt in rosé en sarcasme, maar bezingen bij voorkeur het mooie en zachte. Dat vind ik gewaagd, in tijden als deze. Een verademing", aldus Jean-Paul Mulders, columnist bij Knack en De Morgen, over Ceciles werk.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Rhea Cecile

Rhea Cecile signeert

6/11/2021

14:30

Instagramdichter Rhea Cecile signeert haar debuutbundel 'Voor mijn medemens', waarin ze haar medemens bewondert, verguist, besnuffelt en bezingt.

Bekijk details

Literaire openingsavond 9000 Boeken

5/11/2021

20:30

Een wervelende openingsavond vol literair plezier, gepresenteerd door Joris Hessels.

Bekijk details