Over Peter Beschuyt

Peter Beschuyt werkt als coach, adviseur en facilitator bij het adviesbureau Kessels & Smit. Het doel van zijn werk is de sweet spot vinden tussen presteren en menselijk floreren. Hierbij combineert hij zijn competenties als pedagoog met de inzichten en de praktijk van de klinische psycho-neuro-immunologie. Binnen Kessels & Smit maakt Peter Beschuyt ook deel uit van Kopman, een multidisciplinair netwerk dat organisaties helpt om gezondere plekken te worden om in te werken en in te leven. Samen met Katrien Massa bracht hij in 2021 'Waarom ben ik zo moe?' uit.

Recentste boek

Waarom ben ik zo moe?

Waarom zijn we zo moe? Maar vooral: hoe krijgen we meer energie? Ieders energiebalans werkt op een andere manier. De ene krijgt energie van een uurtje stevig sporten, de ander door een goed boek te lezen. Maar heb je ook al gemerkt dat je energie kan halen uit een fijne avond met vrienden of door je te engageren voor een goed doel? Dit boek leert jou de juiste keuzes maken over jouw unieke energiebalans, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en doelen. De auteurs belichten samen met acht experts de vier domeinen van de menselijke energie: fysieke, mentale, relationele en existentiële energie. Hun inzichten leren je om meer grip te krijgen op de energie die je al hebt, en om die hoeveelheid beschikbare energie te vergroten.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Peter Beschuyt

Peter Beschuyt en Katrien Massa vertellen over 'Waarom ben ik zo moe?'

7/11/2021

10:30

Een lezing van Peter Beschuyt en Katrien Massa, beiden experten in coaching en ontwikkeling, over hoe je je energiepeil kan opkrikken.

Bekijk details