Over Lynn Geerinck

Lynn Geerinck studeerde pedagogie aan de UGent. Naast pedagoge is ze ook mama van drie jonge kinderen en werkt ze als manager kinderzorg bij i-mens. Hierbij begeleidt ze kinderdagverblijven en onthaalouders om meer afgestemd om te gaan met kinderen. Ook maakte ze samen met Kristien Wollants, oprichtster van de podcast Radio Mama, een podcastaflevering over kinderopvang. Geerinck brengt begin november het boek 'Goed omringd' uit.

Recentste boek

Goed omringd

Of je nu mild ouderschap, afgestemd opvoeden of een andere opvoedingsmethode volgt, we investeren als ouder massaal in de opvoeding van onze kinderen en gaan op zoek naar onze eigen individuele opvoedingsstijl. En toch zijn er vanaf de eerste dag onvermijdelijk ook andere hoofdrolspelers in het leven van ons kind, die ons niet per se volgen in onze opvoedingsstijl. Hoe pak je dat nu aan, hoe spreek je de trainer aan op zijn aanpak waar je kind onzeker van wordt, wat doe je met het ongevraagde advies van anderen die je uit evenwicht brengen, wat zeg je wel of niet op een oudercontact? En vooral hoe omring je je gezin met de juiste mensen en hoe laat je af en toe die controle eens los? Op deze vragen gaat auteur Lynn Geerinck uitgebreid in. Ze ging te rade bij experten zoals ex-kinderrechtencommissaris en huidig directeur van het Agentschap Opgroeien Bruno Vanobbergen, psychotherapeut Jürgen Peeters en vrouwencoach Romina Verwichte. Daarnaast sprak Geerinck ook met verschillende gezinnen en merkt dat vele ouders worstelen met het vinden van een goed netwerk, maar ook met hele creatieve oplossingen voor de dag komen. Een must read voor elke ouder.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Lynn Geerinck

Lynn Geerinck stelt haar boek 'Goed omringd' voor

7/11/2021

12:30

Een gesprek tussen pedagoge Lynn Geerinck en journaliste Eline Delrue over hoe je je netwerk kan betrekken bij een consequente opvoedingsstijl.

Bekijk details

Bruno Vanobbergen in gesprek met Lynn Geerinck

7/11/2021

16:30

Een gesprek tussen voormalig kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen en pedagoge Lynn Geerinck over waarom opvoeden vandaag complexer is dan vroeger.

Bekijk details