Over Katrien Massa

Katrien Massa is adviseur en partner bij het adviesbureau Kessels & Smit. In haar werk als vormgever en begeleider van organisatie-, leiderschaps- en teamontwikkelingsprocessen streeft ze ernaar om mensen dichter te brengen bij het beste in zichzelf én bij hun essentie als organisatie. Binnen Kessels & Smit maakt ze ook deel uit van Kopman, een multidisciplinair netwerk dat organisaties helpt om gezondere plekken te worden om in te werken en in te leven. Samen met Peter Beschuyt bracht ze in 2021 'Waarom ben ik zo moe?' uit.

Recentste boek

Waarom ben ik zo moe?

Waarom zijn we zo moe? Maar vooral: hoe krijgen we meer energie? Ieders energiebalans werkt op een andere manier. De ene krijgt energie van een uurtje stevig sporten, de ander door een goed boek te lezen. Maar heb je ook al gemerkt dat je energie kan halen uit een fijne avond met vrienden of door je te engageren voor een goed doel? Dit boek leert jou de juiste keuzes maken over jouw unieke energiebalans, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en doelen. De auteurs belichten samen met acht experts de vier domeinen van de menselijke energie: fysieke, mentale, relationele en existentiële energie. Hun inzichten leren je om meer grip te krijgen op de energie die je al hebt, en om die hoeveelheid beschikbare energie te vergroten.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Katrien Massa

Peter Beschuyt en Katrien Massa vertellen over 'Waarom ben ik zo moe?'

7/11/2021

10:30

Een lezing van Peter Beschuyt en Katrien Massa, beiden experten in coaching en ontwikkeling, over hoe je je energiepeil kan opkrikken.

Bekijk details