Over Jelle Beeckman

Content creator Jelle Beeckman is een jonge vader met een allergie voor voedselverspilling. Na een lange dag duikt hij graag de keuken in om heerlijke gerechten op tafel te toveren. En om die recepten vervolgens op zijn foodblog ‘The Messy Chef' te posten. Ondertussen verschenen al twee kookboeken van zijn hand: 'Lekker normaal, abnormaal lekker' (2020) en 'Goei eten' (2021).

Recentste boek

The Messy Chef 2 − Goei eten

Na zijn eerste succesvolle boek 'Lekker normaal, abnormaal lekker', komt The Messy Chef met een tweede boek 'Goei eten'. De term ‘goei eten’ gaat een stuk verder dan gewoon ‘goed eten’. Als in: ik wil mijn tong over het hele bord zwieren zodat ik elk microscopisch klein kruimeltje binnen heb. Zo lekker. Gerechten waar je de hele dag naar uitkijkt en die de rest van je avond vrolijk kleuren. In dit boek vind je een gezonde mix van simpele gerechtjes gemaakt met ingrediënten die je kent. Of ze nu met vlees, vegetarisch, gezond of minder gezond zijn. De 60 recepten in dit boek hebben één ding gemeen: ze maken je gelukkig. De gerechtjes worden aangevuld met de nodige humoristische duiding in de gekende stijl van Jelle. 'Goei eten' biedt je 100% comfort zonder schuldgevoel, een lach en vooral veel verrassend lekkere gerechten.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Jelle Beeckman

The Messy Chef signeert

6/11/2021

12:30

Een signeersessie door foodblogger Jelle Beeckman van zijn nieuwe kookboek 'The Messy Chef 2 − Goei eten'.

Bekijk details

The Messy Chef signeert

6/11/2021

16:30

Een signeersessie door foodblogger Jelle Beeckman van zijn nieuwe kookboek 'The Messy Chef 2 − Goei eten'.

Bekijk details