Over Goedele Sannen

Goedele Sannen is mama van twee en werkt als adviseur Logistiek en Mobiliteit bij het kenniscentrum van Voka (Vlaams netwerk van ondernemingen). In 2019 stortte haar wereld in toen haar echtgenoot verongelukte, over haar rouwproces schreef ze het aangrijpende boek 'Wil je met me rouwen?' (2021).

Recentste boek

Wil je met me rouwen?

De ene dood is de andere niet. Goedele Sannen is op vriendinnenweekend in de Ardennen als plots haar vader aan de deur staat. Hij vertelt de jonge moeder dat haar man, de vader van haar twee zonen, haar aller Sieg verongelukt is. Wat volgt, is een nachtmerrie, ook overdag. Goedele Sannen registreert en deelt hoe wij als maatschappij omgaan met zo’n plotse dood en de achterblijvers, hoe hol en onhandig we over verdriet communiceren, hoe alleen we rouwenden laten, en hoezeer we er ten onrechte van uitgaan dat tijd alle wonden heelt. 'Wil je met me rouwen?' is een doorleefde en aangrijpende getuigenis, een poëtische parel vol zinnen om te onderstrepen en bij stil te staan, en een warme oproep om anders te gaan denken over rouw.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Goedele Sannen

Goedele Sannen in gesprek met Uus Knops

7/11/2021

12:30

Een gesprek tussen Goedele Sannen, auteur van 'Wil je met me rouwen', en psychiater Uus Knops over hoe we als maatschappij anders kunnen omgaan met rouw.

Bekijk details