Over Catherine Verguts

Catherine Verguts is verbonden aan het Universitair Talencentrum van de UGent en onderwijst Nederlands als vreemde taal. Recent droeg ze het boek 'Kraanvogel, vlieg' op aan Sander, haar zoontje dat overleed op negenjarige leeftijd.

Recentste boek

Kraanvogel, vlieg

Wat als je zoontje voor eeuwig dat jongetje van negen jaar zal blijven? Hoe kan je anders vasthouden na zo’n afscheid? Hoe ga je daarmee om als ouder en gezin? In 'Kraanvogel, vlieg' neemt auteur en moeder Catherine Verguts je bij de hand doorheen het hartverscheurende verhaal van haar zoontje Sander. Catherine beschrijft de zoektocht naar een plek voor haar verdriet en frustratie. Een tocht die het persoonlijke al snel overstijgt en iedereen die te maken kreeg met verlies wel zal herkennen. Met de prachtige illustraties van nichtje Emma Verguts erbij krijg je een boek dat je naar de keel grijpt in al zijn rauwe oprechtheid. Lees het, herlees het en koester het voor eeuwig op een warme plek. Voor Sander.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Catherine Verguts

Catherine Verguts in gesprek met Uus Knops

6/11/2021

12:30

Een gesprek tussen Catherine Verguts, auteur van 'Kraanvogel, vlieg', en rouwexperte Uus Knops over hoe je schoonheid kan vinden in afscheid nemen.

Bekijk details