Over Bent Van Looy

Bent Van Looy is een echt multitalent. Hij verwierf bekendheid als frontman van indiepopgroep Das Pop, maar daarnaast is hij ook componist, schilder, acteur en presentator. In zijn recent gepubliceerde reisgids 'Mijn Parijs' laat hij nog maar eens zijn verborgen talenten zien als illustrator en schrijver.

Recentste boek

Mijn Parijs

Ruim tweehonderd pagina’s lang gidst Bent Van Looy je op hoogst eigenzinnige wijze door Parijs. Een stad die je dacht te kennen, maar waarover Bent toch altijd weer net iets anders te melden heeft, telkens iets nieuws. Bent woonde tien jaar lang in de stad, en werkt er nog steeds vaak. Hij weet wat nieuw is, en kent de verhalen van wat was of nog steeds is. Ontdek waar je het best kniekousen of pyjama's koopt, waar je de beste makreeltataki eet, in welk museum je het best griezelen kan. Geniet van de plekken die Patrick Modiano inspireerden, of de cafés waar Lino Ventura dronk.
Koop het boek
shopping_cart

Evenementen met Bent Van Looy

Bent van Looy vertelt over 'Mijn Parijs'

6/11/2021

14:30

Een gesprek tussen multitalent Bent Van Looy en reisfanaat Anne-Sophie Moerman over het beste wat Parijs te bieden heeft.

Bekijk details